Barion Pixel
zŰrkaland

zŰrkaland

Szabadtéri bolygóközi kincsvadászat

Ár: Ingyenes
Nehézség: 5,7/10 (90 perc)
Értékelés: (9,6/10)

JÁTÉK INDÍTÁSA

Szabadtéri kincskereső játék a Népligetben!

Kincsvadászat az űrben

Hatalmas a (z)Űr a Népliget területén, az űrhajók céltalanul kószálnak, segíts nekik hazatálni!

Kincskereső játékunk egy izgalmas családi, baráti vagy épp romantikus páros sétatúra a park területén.

Kincskereső játék gyerekeknek a Népligetben - Zűrkaland

Szeretnénk itt a leírás elején jelezni, hogy csak a játék digitális, kiegészítő része ingyenes, a hozzá tartozó kalandcsomag, benne a kincskereső térkép, nyomozólapok, kódoló és a forró csokizás fizetős. A kettő egysége adja az interaktív játékélményt, mely garantált kikapcsolódást biztosít a család minden tagjának.

Azért választottuk ezt a megoldást, mert tapasztalataink szerint egy 2-6 fős társaságnak elégséges egy kalandcsomag is, de mobiltelefonon így akár az összes résztvevő követni tudja majd az eseményeket.

A játék célja és küldetése

Kincskereső játék gyerekeknek a Népligetben - Zűrkaland - Együtt a család

Fedezzétek fel a Népliget látnivalóit (illetve a játékban már a Népliget "űrterületének" kincseit) és nyomozzátok ki, melyik bolygóról érkezett az idegen űrhajó!
A játék alapvető célja, hogy egy kellemes sétát tegyetek a jó levegőn, miközben egy izgalmas kódfejtő kincskereső túrán vesztek részt. A kaland végén a kellemesen megfáradt túrázókat partner kávézónkban látjuk vendégül egy kancsó forró csokira.

Kinek ajánlott a kincskerés?

Remek családi, baráti, vagy akár romantikus páros program! A digitális szabadtéri kincskereső játék kortól függetlenül kiváló 75-90 perces családi programot biztosít tinédzsereknek, felnőtteknek egyaránt!

Minden korosztály számára tartalmas, szabadtéri időtöltés. A gyerekek lelkesen fogják a térkép alapján a nyomokat keresni, teljes biztonságban rohangálhatnak, és büszkék lesznek a "kincsek" megtalálására, míg a nagyobbak és a felnőttek számára mókás digitális feladványokkal készülünk, melyeket kizárólag a helyszínen lehet majd megoldani.

A Felelős Szülők Iskolája csapatának élménybeszámolója ;-)

Mire kell készülni, mit kell csinálni?

A játék nagyon egyszerű szabályokkal rendelkezik, tulajdonképpen egy könnyed nyomozós séta, mely lázba hozza a kicsiket és nagyokat egyaránt! Egy kincsestérképpel, dekódolóval és egy mobiltelefonnal a kezetekben kell az információk alapján állomásokat megtalálni, tárgyakat keresni, nyomozni, kutatni.

A kincsestérkép, a nyomozólap és a dekodóló szerkezet a játék fizetős része, mely egy csomagban megvásárolandó.

A játékhoz tartozó digitális feladatsor ingyenesen elérhető. Az ott érkező kérdések megválaszolásával tudtok összefüggéseket megismerni és továbblépni a küldetésben. A térképcsomag és a digitális feladatsor egymásra támaszkodik, mindkettőre szükségetek lesz.

A kaland 4/10 nehézségi fokú, tehát egy könnyed kihívás, mely pont izgalomban tartja a gyermekeket és motiválja a felnőtteket. Emellett a játék során folyamatosan segítség is van az ingyenes digitális felületen.

A pontos játékszabály a kincskereső csomagban lesz megtalálható, melyet együttműködő partnerünknél (Bereket Kávézóban, 1091 Üllői út 121), vagy a 1096 Ernő utca 36 alatti szabadulószoba bázisunkon tudtok átvenni.

Hol zajlik a (z)Űrkaland?

A zŰrkaland szabadtéri nyomozós játék a Népligetben zajlik, a Planetárium környékén, a 3-as metró Népliget metróállmásánál.

Tömegközlekedéssel: A kincses térképet a Nagyvárad téri Bereket kávézóban, vagy Ernő utcai bázisunkon lehet átvenni. Mindkettő a 3-as metró Nagyvárad téri megállójánál található. Kezetekben a térképpel a kávézótól 10 perc séta maga a játék helyszíne, vagy metróval egyetlen megálló a Népliget.

Mit ígérünk?

Egy tartalmas, élménydús keresős-kutatós programot ígérünk az egész család, barátaid vagy párod számára! Könnyed kihívás, nagy sikerélmények, térkép olvasás, kis kódfejtés ;-) 

Mi kell a digitális kincskereső játékhoz?

  • a kincskereső térképcsomag (átvehető a Bereket Kávézóban, vagy bázisunkon 1096 Ernő utca 36)
  • egy mobiltelefon, internetkapcsolattal
  • legyetek a helyszínen :-)

Hány fős társaságnak ajánlott?

Nincs létszám korlát, de alapvetően egy kincskereső csomaggal és legalább egy mobiltelefonnal 2-6 fős csapatnak ideális lehet a móka. Természetesen a játék ingyenes digitális részét saját mobilján több résztvevő is futtathatja egyszerre.

Játék végén egy kancsó forró csoki!

A játék bevezető díja 8900Ft, 2-3 fős csapatnak 5900 Ft, ami már most is magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható forró csokit (0,5 L). A kancsó ital mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok plusz adagot.

Elő- regisztráció

Elő-regisztrációnk során minden infót emailben elküldünk! Az elő-regisztráció semmiféle elköteleződést nem jelent ;-)

Családi név:
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Email cím újra:*
Telefonszám:

Nem lutri program!

A Sweet Escape csapata már számos szabadtéri nyomkereső játékot (Street Escape - Városi nyomkereső) szervezett, két éve már egy hasonló kincskereső játékunk is sikerrel fut az Orczy Kertben (Tolvaj a Varázserdőben), valamint már két digitális jellegű kalandot is alkottunk, egyik a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében (Múzeumkerti Kincsvadászat), a másik a csepeli Tamariska-Dombon található (Királyerdő Kincsei).

Hogyan kezdődik a játék?

Nyitvatartási időben érkezzetek a Bereket Kávézóba, vagy Ernő utcai bázisunkra. Vásároljátok meg előre utalással vagy készpénzzel a Kincskereső csomagot, és indulhat is a játék a Népliget parkjában. 

A Bereket Kávézó pontos címe: 1091 Budapest Üllői út 121
Nyitva tartás: H-V 8:00-20:00  (érdemes sötétedés előtt játszani ;-))
Sweet Escape szabadulószoba bázis: 1096 Budapest Ernő utca 36
Nyitva tartás: csörögjetek ránk, nehogy akkor gyertek épp, mikor nem vagyunk bent ;-)

Mennyibe kerül a játék?

11900 Ft helyett most akciós 8900 Ft a teljes program díja, 2-3 fős csapatnak 5900 Ft, mely tartalmazza a következőket:
- nyomtatott papír alapú kincskereső térkép
- nyomtatott papír alapú nyomkereső lapok
- papír alapú dekódoló szerkezet
- feladatsor az online felületen
- kancsó forró csokoládé

Vásárlás

A játék alapját képező térképcsomagot szabadulószoba bázisunkon (1096 Ernő u. 36) vagy partner kávézóban tudod megvásárolni készpénzzel, a játék előtt, vagy pedig előre utalással az alábbi számlaszámra a játék díját:
Sweet Escape Kft
Erste Bank 11600006-00000000-75764810
Közleménybe: Név, Zűrkaland

Ajándékkártya

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

Tipp: Lesd meg a többi hasonló szabadtéri kincskereső programunkat, itt a Szabadtéri kincskereső játék gyűjtőoldalunkon ;-)

Kapcsolat

Ha bármi kérdés felmerül a játékkal kapcsolatban keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!
Boldogan segítünk! 

Ádám és a Sweet Escape csapat
06304767655

Jó szórakozást!