Barion Pixel
Múzeumkerti nyomozás

Múzeumkerti nyomozás

Családi szabadtéri kincskereső

Ár: Ingyenes
Nehézség: 5,5/10 (60 perc)
Értékelés: (9,9/10)

JÁTÉK INDÍTÁSA

Digitális szabadtéri kincskereső játék a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében!

Jártál már a Múzeumkertben?

Alapvetően önmagában is megérné, hogy ellátogass oda a gyerkőcökkel, de kincskereső játékunkkal bomba siker lesz ez a családi program!

De ha jártál is már ott, biztos vagy benne, hogy mindent láttál? Szerintünk nem :-)

A játék célja és küldetése

Hódítsd meg a Múzeumkertet, repülj vissza kicsit az időben, és idézd meg a Pál utcai fiúk hangulatát egy izgalmas kincskereső programon!

Családi program- Szabadtéri digitális kincskereső játék - Múzeumkert


Kinek ajánlott?

A digitális szabadtéri kincskereső játék már 5-6 éves kortól kiváló 60 perces családi programot biztosít tinédzserekkel, felnőttekkel egyaránt! Minden korosztály számára tartalmas időtöltés. A gyerekek lelkesen fogják a nyomokat keresni, rohangálnak a kertben, és büszkék lesznek a "kincsek" megtalálására, míg a nagyobbak számára ötletes feladványokkal készülünk, melyet kizárólag a helyszínen lehet majd megoldani.

Kincskereső játék a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében - Kincsvadászat a Múzeumkertben értékelése

Mire kell készülni, mit kell csinálni?

A játék tulajdonképpen egy könnyed nyomozós séta, mely lázba hozza a kicsiket és nagyokat egyaránt! Képek alapján kell szobrokat megtalálni, irányokat megfejteni, tárgyakat keresni, nyomozni, kutatni. Kezetekben a mobiltelefonnal fogjátok a néha rejtélyes intsrukciók által vezérelve a kert legszebb látnivalóit, és titkos kincseit állomásról állomásra felfedezni. 

Családi program- Szabadtéri digitális kincskereső játék - Múzeumkerti kaland


Helyszín?

Ingyenes nyomozós játékunk a budapesti Magyar Nemzeti Múzeum csodálatosan felújított Múzeumkertjében zajlik!

Mit ígérünk?

Ígérjük, hogy az egész család egy tartalmas, jó levegős, közös élményprogramon vehet részt! Plusz a kertben található egy fantasztikus játszótér is, melyet a játék végén a kisebbek akár birtokba is vehetnek.

Mi kell a digitális kincskereső játékhoz?

Mindössze egy mobiltelefon, internetkapcsolat, és legyetek a helyszínen :-)

Családi program- Szabadtéri digitális kincskereső játék - Múzeumkerti séta


Hány fős társaságnak ajánlott?

Nincs létszám korlát, de alapvetően egy mobiltelefonnal 2-6 fős csapatnak ideális a móka. Természetesen több résztvevő is futtathatja egyszerre a játékot saját mobilján. 

Nem lutri program!

A Sweet Escape csapata már számos városi nyomkereső játékot (Street Escape - Városi nyomkereső) tervezett, illetve két éve már komplexebb kincskereső játékaink futnak Budapesten már több helyszínen, így az Orczy Kertben (Tolvaj a Varázserdőben), a Nemzeti Színház szoborkertjében (Elvarázsolt Kincses Sziget), a csepeli Tamariska Dombon (Királyerdő Kincsei), és hamarosan a Népligetben is. Ezeknél már komoly papíralapú kincskereső térkép van a játékban, van ahol dekóderrel és mobiltelefonon keresztül érkező feladványokkal, kvízkérdésekkel kiegészítve.

Kincskereső játékaink a tévében is bemutatkozhattak!

Hogyan kezdődik a játék?

Nyitvatartási időben érkezzetek a helyszínre. A játék a Múzeumkert jobboldali főbejáratától indul, ahol a Játék indítása gombra kattintva lehet nekivágni a nagyjából 60 perces küldetésnek ;-)

A Múzeumkert pontos címe: 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16
Nyitva tartás: H-V 10:00-18:00 (érdemes sötétedés előtt játszani ;-))

Jó szórakozást!