Barion Pixel
Mitrejt Mokka - Nyomozós játék

Mitrejt Mokka - Nyomozós játék

Interaktív online krimi

Ár: 3990 Ft
Nehézség: 6,4/10 (90 perc)
Értékelés: (8,7/10)

MEGVESZEM

Köszöntünk digitális detektív játékunkban!

Szabadulószobás online krimi - Mitrejt Mokka

Ha szereted a nyomozós filmeket és a furfangos fejtörőket, akkor a Mitrejt Mokka rejtélyének felgöngyölítése igazán kellemes perceket fog Neked okozni! :-)

 

Bújj egy detektív bőrébe!

A nyomok közül Te döntöd el, hogy melyik szereplőt hallgatod ki, meddig vizsgálod a biztonsági kamera felvételét, ki az akit még faggatnál, mely nyomokat szeretnéd megvizsgálni, stb, stb

Hús-vér színészek!

A játékban profi színészek alakítják a szereplőket, akik vallomásait, válaszait, viselkedését elemezve kell kiderítened, hogy ki volt a tettes!

Mitrejt Mokka - Szabadulószobás online krimi - Szelfi a színészekkel

Szabadulószobás feladványok!

 A nyomozás során azonban váratlan akadályokba ütközhetsz, melyek leküzdéséhez fejtörő feladványokat kell megoldanod, hogy továbbléphess a történetben.

Az alkotók

A krimik világát C.F. Reka tapasztalt krimiíróval, és a vidám Proscenion Drámaszínpad színészeivel idéztük meg, ezzel is garantálva a kellemes kikapcsolódást!

Mitrejt Mokka - Szabadulószobás online krimi - C.F. Reka íróMitrejt Mokka - Szabadulószobás online krimi - Proscenion Drámaszínpad

Játékidő 90 perc

  A szokásos szabadulószobás izgalomfokozást itt is bevetjük, 90 perced lesz megoldani az ügyet! (természetesen ha lejár, semmi gond, mint minden játékunkban, tovább lehet játszani egészen a végéig)

Ajánlott létszám

Egyedül is nekivághatsz, de alapvetően nincs létszám korlát, játsszatok bátran akár többen is (képernyőmegosztással, ezen a linken mutatjuk hogyan: online csapatépítés lebonyolítása)