Barion Pixel
Dr. Watson

Dr. Watson

Kooperatív nyomozós játék

Ár: Ingyenes
Nehézség: 8,1/10 (60 perc)
Értékelés: (8,6/10)

JÁTÉK INDÍTÁSA

Kedves Nyomozó kolléga!

Köszöntünk Magyarország talán egyetlen kooperatív digitális nyomozós játékában!

Miért kooperatív?

Ebben a különleges csapatépítő nyomozásban egy detektív társra (vagy csapatra) is szükséged lesz, ugyanis a játék egyedisége pont abban rejlik, hogy a két játékos vagy a két csapat, két külön szálon nyomoz, két különböző feladatsort és nyomokat kap, de a sikerre csakis együtt lesztek képesek! A feladatok megoldása egyedül nem fog menni, de ha összefogtok igen! 

Két különböző feladatsor!

Az egyik játékos Sherlock Holmes szerepébe bújik, a másik játékos pedig Watson lesz. Két különböző információs tartalmat kaptok, két különböző játékfelületen. Az, hogy ki melyik szerepet ölti fel, lényegében mindegy.  Te itt most épp Watsont készülsz alakítani, míg játékostársadnak itt kell belépnie, Mr. Holmes nyomozásába

Kizárólag hangban kommunikálhattok!

A szabályok egyszerűek:

két külön készüléken (laptop, tablet vagy akár mobiltelefon) egyikőtök indítsa el Mr. Watson játékát, a másik játékos pedig Mr. Holmes játékát
lépjetek egymással hangkapcsolatba telefonon, vagy bármilyen más hangtechnikai megoldással (vagy csak forduljatok egymással szemben :-)
- video-chat is jó, de lényeg, hogy ne osszátok meg képernyőn egymás közt a két feladatsort, ne lássátok egymás nyomozását!

Mennyi a játékidő?

- játékidő 60 perc

Mennyibe kerül a játék?

A játék 2 főre 3990 Ft, csak az egyszerűség kedvéért, az egyik félnek, jelen esetben a Holmes játékosnak kell kifizetnie a játék díját, a Watson feladatsor ingyenes.

Hány éves kortól ajánlott?

Alapvetően felnőttek részére készült a játék, tehát kollégák céges csapatépítésére, barátok esti időtöltésére, rokonok kikapcsolódására lett kitalálva, de már tinédzserek számára is kitűnő élményprogram. Nálunk kaland a gondolkodás!

Mi a küldetés?

Találjátok meg az ellopott nyakéket!

Mit kell most csinálni? Hogyan indul a játék?

"A" játékos, jelen esetben Te (Dr. Watson leszel), görgess feljebb és kattints a Piros gombra, így léphetsz a Köszöntő oldalra

"B" játékos kattintson ide a Mr. Holmes nevű játékra, és lépjen be szintén a Köszöntő oldalra

Ha mindketten beléptetek a játék Köszöntő oldalára, a játék csak akkor élesedik, ha ott léptek majd tovább.

Nyomozásra fel!! 

Jó szórakozást!