Barion Pixel
Királyerdő Kincsei - Tamariska Domb

Királyerdő Kincsei - Tamariska Domb

Családi szabadtéri kincskereső

Ár: Ingyenes
Nehézség: 5,8/10 (90 perc)
Értékelés: (9,8/10)

JÁTÉK INDÍTÁSA

Digitális szabadtéri kincskereső játék a Tamariska-Dombon!

Szabadtéri kincsereső játék - Királyerdő Kincsei - Tamariska domb

Jártál már a csepeli Tamariska-Dombon?

Ámulatba ejtő, csodálatos hely! A Természetvédelmi területté nyilvánított királyerdei sivatagi bucka már önmagában is egy kincs, egy gyöngyszem a budapestiek számára, hiszen nagyon kevés ilyen mesés erdő létezik a városban.
Kincskereső játékunkkal felturbózva pedig egy izgalmas családi, baráti vagy épp romantikus páros programhelyszínné varázsolódik a hely!

A program a jelenlegi vírushelyzetben is elérhető.

Szeretnénk itt a leírás elején jelezni, hogy csak a játék digitális, kiegészítő része ingyenes, a hozzá tartozó kalandcsomag, benne a kincskereső térkép, nyomozólap, kódoló eszköz és forró csokizás fizetős. A kettő egysége adja az interaktív játékélményt, mely garantált kikapcsolódást biztosít a természet lágy ölén.

Azért választottuk ezt a megoldást, mert tapasztalataink szerint egy 2-6 fős társaságnak elégséges egy kalandcsomag is, de mobiltelefonon így akár az összes résztvevő követni tudja majd az eseményeket.

Kincskereső játék - Királyerdő kincsei - Bicikli tároló

A játék célja és küldetése

Fedezzétek fel a Tamariska-Domb minden egyes szegletét, és nyomozzátok ki, ki a homokbucka legnépszerűbb lakója!
A játék alapvető célja, hogy egy kellemes sétát tegyetek a jó levegőn, miközben egy izgalmas kódfejtő kincskereső túrán vesztek részt. A kaland végén a kellemesen megfáradt túrázókat a közeli cukrászdában látjuk vendégül!

Kinek ajánlott?

Remek családi, baráti, vagy akár romantikus páros program! A digitális szabadtéri kincskereső játék már 5-6 éves kortól kiváló 60 perces családi programot biztosít tinédzserekkel, felnőttekkel egyaránt! Minden korosztály számára tartalmas jó levegős időtöltés. A gyerekek lelkesen fogják a térkép alapján a nyomokat keresni, teljes biztonságban rohangálhatnak az elkerített természetvédelmi területen, és büszkék lesznek a "kincsek" megtalálására, míg a nagyobbak és a felnőttek számára mókás digitális feladványokkal készülünk, melyeket kizárólag a helyszínen lehet majd megoldani.

Kincskereső játék - Királyerdő kincsei - Családi program gyerekekkel

Mire kell készülni, mit kell csinálni?

A játék nagyon egyszerű szabályokkal rendelkezik, tulajdonképpen egy könnyed nyomozós séta, mely lázba hozza a kicsiket és nagyokat egyaránt! Egy kincsestérképpel, dekódolóval és egy mobiltelefonnal a kezetekben kell az információk alapján állomásokat megtalálni, tárgyakat keresni, nyomozni, kutatni.

A kincsestérkép, a nyomozólap és a dekodóló szerkezet a játék fizetős része, mely egy csomagban megvásárolandó.

A játékhoz tartozó digitális feladatsor ingyenesen elérhető, és az ott érkező rejtélyes kérdések megválaszolásával játék közben még a domb lakóival is megismerkedhettek. A térképcsomag és a digitális feladatsor egymásra támaszkodik, mindkettőre szükségetek lesz.

Kincskereső játék - Királyerdő kincsei - Tamariska Domb

A kaland 4/10 nehézségi fokú, tehát egy könnyed kihívás, mely pont izgalomban tartja a gyermekeket, és motiválja a felnőtteket. De emellett a játék során folyamatosan segítség is van az ingyenes digitális felületen.

A pontos játékszabály a kincskereső csomagban lesz megtalálható, melyet együttműködő partnerünknél (Hollandi Cukrászda), vagy a 1096 Ernő utca 36 alatti szabadulószoba bázisunkon tudtok átvenni.

Helyszín?

A Királyerdő Kincsei szabadtéri nyomozós játék a csepeli Tamariska-Dombon zajlik, Budapest belvárosától mindössze 20 percre!
Érdemes talán autóval érkezni, hogy a Domb és a partner Hollandi Cukrászda (ahol a kincskereső térkép vehető át) közti távolságot ne kelljen legyalogolni, de természetesen ez csak egy ajánlás, gyalogosan (10 perc) sincs igazán messze a két pont.
Tömegközlekedéssel: A domb a legkönnyebben a csepeli Szent Imre tér felől busszal közelíthető meg: a Kőbánya-Alsó vasútállomástól induló 151-es járattal vagy a Kőbánya-Kispest metrómegállótól induló 148-assal, esetleg egy nagyobb sétával a HÉV végállomásától is elérhető.

Mit ígérünk?

Ígérjük, hogy az egész családdal, barátaiddal vagy pároddal kettesben egy tartalmas, jó levegős, közös élményprogramon vehettek részt! Nem fogjátok megbánni! A dombon található egy hangulatos piknik ház is, melyre ha picit rákészültök, a játék végén, vagy közben akár egy hangulatos szabadtéri szendvicspartit is be lehet iktatni.

Kincskereső játék - Királyerdő kincsei - Piknik ház

Mi kell a digitális kincskereső játékhoz?

  • a kincskereső térképcsomag (átvehető a Hollandi Cukrászdában, vagy bázisunkon 1096 Ernő utca 36)
  • egy mobiltelefon, internetkapcsolattal
  • legyetek a helyszínen :-)

Hány fős társaságnak ajánlott?

Nincs létszám korlát, de alapvetően egy kincskereső csomaggal, és legalább egy mobiltelefonnal 2-6 fős csapatnak ideális lehet a móka. Természetesen a játék ingyenes digitális részét saját mobilján több résztvevő is futtathatja egyszerre.

Kincskereső játék - Királyerdő kincsei - Baráti program

Játék végén vendégeink vagytok egy kancsó forró csokira!

A játék bevezető díja 8900Ft, 2-3 fős csapatnak 5900 Ft, de már most is magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható forró csokit (0,5 L) vagy teát (0,7 L), vagy limonádét (0,7 L), amit Ti választhattok ki, hogy melyiket szeretnétek. A kancsó ital mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok plusz adagot.

Elő- regisztráció

Elő-regisztrációnk során minden infót emailben elküldünk! Az elő-regisztráció semmiféle elköteleződést nem jelent ;-)

Családi név:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Email cím újra:*
Telefonszám:

Szabadtéri kincsereső játék - Királyerdő Kincsei - Logo

Nem lutri program!

A Sweet Escape csapata már számos szabadtéri nyomkereső játékot (Street Escape - Városi nyomkereső) szervezett, két éve már egy hasonló kincskereső játékunk is sikerrel fut az Orczy Kertben (Tolvaj a Varázserdőben), valamint a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében (Múzeumkerti Kincsvadászat) is található egy digitális kincsvadász programunk.

Hogyan kezdődik a játék?

Nyitvatartási időben érkezzetek a Hollandi Cukrászdához, mely 3 percre van autóval a dombtól. Vásároljátok meg a helyszínen készpénzzel, vagy előre utalással a Kincskereső csomagot, és indulhat is a játék mely a Tamariska domb főbejáratától indul.

A Hollandi Cukrászda pontos címe: 1213 Budapest, Hollandi út 29/B Tel: +3612769462
Nyitva tartás: K-V 10:00-19:00 (Hétfőn zárva, ilyenkor csak nálunk, az Ernő utcában vehető át a kincskereső csomag)

A Tamariska-Domb főbejáratának pontos címe: 1213 Budapest, Fenyves utca 25
Nyitva tartás: H-V 10:00-17:00 (érdemes sötétedés előtt játszani ;-))

Kincskereső játék - Királyerdő kincsei - Főbejárat

Mennyibe kerül a játék?

11900 Ft helyett most akciós 8900 Ft a teljes program díja, 2-3 fős csapatnak 5900 Ft, mely tartalmazza a következőket:
- nyomtatott papír alapú kincskereső térkép
- nyomtatott papír alapú nyomkereső lap
- papír alapú dekódoló szerkezet
- feladatsor az online felületen
- választható kancsó forró csokoládé, tea, vagy friss limonádé

Vásárlás

A játék alapját képező térképcsomagot a cukrászdában tudod megvásárolni készpénzzel, közvetlenül a játék előtt, vagy pedig átutalással, az alábbi számlaszámra előre utalva a játék díját:
Sweet Escape Kft
Erste Bank 11600006-00000000-75764810
Közleménybe: Név, Tamariska

Ajándékkártya

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

Tipp: Lesd meg a többi hasonló szabadtéri kincskereső programunkat, itt a Szabadtéri kincskereső játék gyűjtőoldalunkon ;-)

Kapcsolat

Ha bármi kérdés felmerül a játékkal kapcsolatban keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!
Boldogan segítünk! 

Ádám, és a Sweet Escape csapat
06304767655

Jó szórakozást!