Barion Pixel
Elvarázsolt kincses sziget

Elvarázsolt kincses sziget

Szabadtéri kincskereső játék

Ár: Ingyenes
Nehézség: 5,6/10 (90 perc)
Értékelés: (9,7/10)

JÁTÉK INDÍTÁSA

Digitális szabadtéri kincskereső játék a Nemzeti Színház szoborkertjében!

Fantasztikus hangulatú hely!

Belecsöppenünk egy múltbéli világba, ahol a híres művészek emlékszobrai, egy hatalmas hajó, egy vízbe omlott oszlopcsarnok valami elképesztő atmoszférát teremt!

Kincskereső játékunkkal felturbózva pedig egy izgalmas családi, baráti vagy épp romantikus páros programhelyszínné varázsoljuk Neked!

A program a jelenlegi vírushelyzetben is elérhető.

Szeretnénk itt a leírás elején jelezni, hogy csak a játék digitális, kiegészítő része ingyenes, a hozzá tartozó kalandcsomag, benne a kincskereső térkép, nyomozólap, kódoló eszköz és a forró csokizás fizetős. A kettő egysége adja az interaktív játékélményt, mely garantált kikapcsolódást biztosít a park területén.

Azért választottuk ezt a megoldást, mert tapasztalataink szerint egy 2-6 fős társaságnak elégséges egy kalandcsomag is, de mobiltelefonon akár az összes résztvevő követni tudja majd az eseményeket.

Budapesti kincskereső játék - Nemzeti Színház szoborkert - Elvarázsolt kincses sziget

A játék célja és küldetése

Fedezzétek fel a Szoborkert, illetve a játékban már az "Elvarázsolt sziget" minden egyes szegletét, és nyomozzátok ki, ki a kalózok vezére!
A játék alapvető célja, hogy egy kellemes sétát tegyetek a jó levegőn, miközben egy izgalmas kódfejtő kincskereső túrán vesztek részt. A kaland végén a kellemesen megfáradt túrázókat a közeli cukrászdában látjuk vendégül!

Budapesti kincskereső program - Kincses Sziget

Kinek ajánlott a kincskerés?

Remek családi, baráti, vagy akár romantikus páros program! A digitális szabadtéri kincskereső játék kortól függetlenül kiváló 75-90 perces családi programot biztosít tinédzsereknek, felnőtteknek egyaránt!

Minden korosztály számára tartalmas, szabadtéri időtöltés. A gyerekek lelkesen fogják a térkép alapján a nyomokat keresni, teljes biztonságban rohangálhatnak, és büszkék lesznek a "kincsek" megtalálására, míg a nagyobbak és a felnőttek számára mókás digitális feladványokkal készülünk, melyeket kizárólag a helyszínen lehet majd megoldani.

A Felelős Szülők Iskolája csapatának élménybeszámolója és pár kulisszatitkok a videóban ;-)

Mire kell készülni, mit kell csinálni?

A játék nagyon egyszerű szabályokkal rendelkezik, tulajdonképpen egy könnyed nyomozós séta, mely lázba hozza a kicsiket és nagyokat egyaránt! Egy kincsestérképpel, dekódolóval és egy mobiltelefonnal a kezetekben kell az információk alapján állomásokat megtalálni, tárgyakat keresni, nyomozni, kutatni.

A kincsestérkép, a nyomozólap és a dekodóló szerkezet a játék fizetős része, mely egy csomagban megvásárolandó.

A játékhoz tartozó digitális feladatsor ingyenesen elérhető. Az ott érkező kérdések megválaszolásával játék közben még a park lakóival is megismerkedhettek. A térképcsomag és a digitális feladatsor egymásra támaszkodik, mindkettőre szükségetek lesz.

Budapesti kincskereső játék - Nemzeti Színház szoborkert - Elvarázsolt kincses sziget - Kincsestérkép

A kaland 4/10 nehézségi fokú, tehát egy könnyed kihívás, mely pont izgalomban tartja a gyermekeket, és motiválja a felnőtteket. Emellett a játék során folyamatosan segítség is van az ingyenes digitális felületen.

A pontos játékszabály a kincskereső csomagban lesz megtalálható, melyet együttműködő partnerünknél (Syrup Cukrászda), vagy a 1096 Ernő utca 36 alatti szabadulószoba bázisunkon tudtok átvenni.

Hol zajlik a kaland?

Ebben a videóban, mutatjuk a helyszínre érkezést és egy ízelítőt kaphattok az Elvarázsolt Kincsessziget játékunk hangulatáról is :-)

Az Elvarázsolt kincses sziget szabadtéri nyomozós játék a Nemzeti Színház szoborketjében zajlik, a Lágymányosi és a Petőfi híd között!

Tömegközlekedéssel: Amennyiben a cukrászdában szeretnéd átvenni a kincskereső térképet, legkönnyebben a 2-es, 2M vagy 24-es villamossal közelítheted meg, leszállni a Haller u./Sorosksári u. nevű megállónál javasolt. A Syrup cukrászda innen csak pár lépés, de a Boráros téri HÉV végállomásától is 5 perc alatt elérhető, ahol a csepeli hév és a 4-6-os villamos áll meg. Kezetekben a térképpel a cukrászdától 5 perc séta maga a játék helyszíne.

Mit ígérünk?

Egy tartalmas, élménydús programot ígérünk számotokra, amelyen akár az egész családdal, barátaiddal vagy pároddal kettesben vehettek részt! Nem fogjátok megbánni! 

Budapesti kincskereső játék - Nemzeti Színház szoborkert - Elvarázsolt kincses sziget - Szabadtéri program

Mi kell a digitális kincskereső játékhoz?

  • a kincskereső térképcsomag (átvehető a Syrup Cukrászdában, vagy bázisunkon 1096 Ernő utca 36)
  • egy mobiltelefon, internetkapcsolattal
  • legyetek a helyszínen :-)

Szabadtéri kincskereső a Nemzeti Színháznál - Kincses Sziget

Hány fős társaságnak ajánlott?

Nincs létszám korlát, de alapvetően egy kincskereső csomaggal és legalább egy mobiltelefonnal 2-6 fős csapatnak ideális lehet a móka. Természetesen a játék ingyenes digitális részét saját mobilján több résztvevő is futtathatja egyszerre.

Budapesti kincskereső játék - Nemzeti Színház szoborkert - Elvarázsolt kincses sziget - Kincskeresés

Játék végén egy kancsó forró csoki!

A játék bevezető díja 8900Ft, 2-3 fős csapatnak 5900 Ft, ami már most is magába foglalja a játék végén az 1 kancsó elfogyasztható forró csokit (0,5 L) vagy teát (0,7 L), vagy limonádét (0,7 L), amit Ti választhattok ki, hogy melyiket szeretnétek. A kancsó ital mennyisége független a létszámtól, az minden esetben fix, ha netán többen lennétek, természetesen vásárolhattok plusz adagot.

Szabadtéri kincskereső játék forró csokizással - Kincses Sziget

Elő- regisztráció

Elő-regisztrációnk során minden infót emailben elküldünk! Az elő-regisztráció semmiféle elköteleződést nem jelent ;-)

Családi név:
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Email cím újra:*
Telefonszám:

Nem lutri program!

A Sweet Escape csapata már számos szabadtéri nyomkereső játékot (Street Escape - Városi nyomkereső) szervezett, két éve már egy hasonló kincskereső játékunk is sikerrel fut az Orczy Kertben (Tolvaj a Varázserdőben), valamint már két digitális jellegű kalandot is alkottunk, egyik a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében (Múzeumkerti Kincsvadászat), a másik a csepeli Tamariska-Dombon található (Királyerdő Kincsei).

Budapesti kincskereső játék - Nemzeti Színház szoborkert - Kilátó

Hogyan kezdődik a játék?

Nyitvatartási időben érkezzetek a Syrup Cukrászdához, mely pár percre van gyalog a Boráros tértől és nagyon közel a játék helyszínéhez. Vásároljátok meg előre utalással a Kincskereső csomagot, és indulhat is a játék a Nemzeti Színház parkjában. Készpénzes fizetéssel a (1096 Ernő utca 36 szám alatti) szabadulószoba bázisunkon tudod átvenni a kincses térképet.

A Syrup Cukrászda pontos címe: 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 2/B Tel: +36704195118
Nyitva tartás: H-V 8:00-19:00  (érdemes sötétedés előtt játszani ;-))

A Nemzeti Színház pontos címe: 1095 Budapest Bajor Gizi park 1.

Budapesti kincskereső játék - Nemzeti Színház szoborkert - Elvarázsolt kincses sziget - Bajor Gizi Park

Mennyibe kerül a játék?

11900 Ft helyett most akciós 8900 Ft a teljes program díja, 2-3 fős csapatnak 5900 Ft, mely tartalmazza a következőket:
- nyomtatott papír alapú kincskereső térkép
- nyomtatott papír alapú nyomkereső lap
- papír alapú dekódoló szerkezet
- feladatsor az online felületen
- választható kancsó forró csokoládé, tea, vagy friss limonádé

Csapatépítő szabadtéri játék - Kincses Sziget

Vásárlás

A játék alapját képező térképcsomagot szabadulószoba bázisunkon (1096 Ernő u. 36) tudod megvásárolni készpénzzel, a játék előtt, vagy pedig átutalással, az alábbi számlaszámra előre utalva a játék díját:
Sweet Escape Kft
Erste Bank 11600006-00000000-75764810
Közleménybe: Név, Kincses sziget

Kincskereső ajándékkártya - Kincses Sziget

Ajándékkártya

Az élményprogram tökéletes születésnapi ajándék, vagy karácsonyi meglepetés, vásárold meg Ajándékkártya formában! Az ajándékkártya érvényessége 6 hónap, így bőven lesz ideje az ünnepeltnek felhasználnia.

Tipp: Lesd meg a többi hasonló szabadtéri kincskereső programunkat, itt a Szabadtéri kincskereső játék gyűjtőoldalunkon ;-)

Kapcsolat

Ha bármi kérdés felmerül a játékkal kapcsolatban keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!
Boldogan segítünk! 

Ádám és a Sweet Escape csapat
06304767655

Jó szórakozást! 

Budapesti kincskereső játék - Nemzeti Színház szoborkert - Elvarázsolt kincses sziget - Családi program